U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3053 Oud-Heverlee

Omschrijving

Opbrengsteigendom te Oud-Heverlee (Haasrode)

Dit prachtig open opbrengsteigendom op een perceel van 14a 53ca in centrum Haasrode bestaat uit een winkel, atelier, garage, 2 x1 slaapkamer appartement en een prachtig woonhuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers met veel parkingmogelijkheden.

De winkel is heden een zeer goed draaiende bakkerij van 48 m² met een mooie etalage, maar kan omgevormd worden naar uw keuze. De winkel beschikt over toilet en douche. Aansluitend is de atelier of opslagplaats van 225 m², hetgeen langs de zijkant met een grote garage of achterkant bereikbaar is.

Daarnaast beschikt de opbrengst uit 2 zeer mooie 1 slaapkamer appartementen bestaande uit een leefruimte met keuken, inkomhal, toilet, slaapkamer met badkamer, terras, private parking en een mooi vergezicht. De beide appartementen zijn momenteel verhuurd voor een huurprijs van € 590 per maand per appartement. Na indexatie bedraagt de huurprijs +/- € 700 per maand per appartement.

Het woonhuis beschikt over een lichtrijke inkomhal, keuken met alle moderne toestellen, eetkamer, leefruimte, grote tuin met jacuzzi, 4 slaapkamers en 2 badkamers en is zuid georiënteerd. Het woonhuis beschikt over 44 zonnepanelen met certificaten met een opbrengst van +/- 3.300 € per jaar tot 2031.

De opbrengsteigendom is zeer goed gelegen in de dorpskern bij de kerk, vlakbij alle uitvalswegen en bij Meerdaalwoud.

De basisakte is in opmaak om het pand op te splitsen. Voor meer info contacteer Led-on-Immo.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Led-On-Immo